Tinand cont de greutate (fereastra in  medie poate avea o masă de 50-80 kilograme), constructiile au dimensiuni considerabile, în plus, geamurile termopan, care ocupă cea mai mare parte din  fereastra, sunt structuri foarte fragile. Prin urmare,transportarea constructiilor trebuie să se desfăsoare într-un vehicule special amenajat, în care fereastra e dispusa pe o bază de lemn cu o ușoară pantă și  strâns legate cu montanți /curele/. Aceasta constructie se mai numeste ”piramida”.

Transportarea ferestrelor si geamurilor pe un vehicul neamenajat special,poarta un risc ridicat de a sparge geamurile si deformarea constructiilor. Ferestrele si geamurile termopan nu pot fi transportate în poziție orizontală , pur și simplu , sticlă  se va sparge iar constructiile din masa plastica se for deforma. Ferestrele si geamurile termopan trebuie să fie transportate într-o poziție aproape verticală și strans legate de  cadrul suportului. Astfel nu permitemconstructiilor  să se miste și sa balanseze dintr-o parte în alta.

Prestarea serviciilor, presupune, în primul rand, transportarea constructiilor la scara clientului.  Cu toate acestea,daca beneficiarul locuieste la bloc,ferestrele si geamurile trbuiesc ridicate la locul instalarii,fara a produce pagube constru

 

Tinand cont de dimensiunile mari ale ferestrelor, de regulă, ele se ridica la locul instalarii manual.Cele mai multe unitati nu incap in ascensor.. Chiar daca in casa dumneavoastra este un lift marfar,asta nu inseamna ca problema ridicarii ferestrelor este rezolvata,trebuie de tinut cont de parametrii constructiilor si nu de fortat situatia.. Astfel de momente nu sunt frecvente, dar ele ar trebui sa fie rezolvate inca in faza masurarilor si se se evite orice complicatii.

 

Asa dar,inca la etapa incipienta a masurarilor trebuie de luat in consideratie latimea scarilor si a coridoarelor,inaltimea tavanului etc.Toate acestea vor reduce riscul unui esec.

Se poate intampla ca ferestele sa fie ridicate pana la usa clientului,dar sa nu putem ajunge cu ele la locul destinatiei! Cauza poate fi: usa de intrare,coridoarele din apartamenr,constructiile au dimensiuni mari etc. Aceste situatii nu sunt la vedere,dar un specialis profesionist  trebuie sa prevada toate acestea la faza incipienta a masurarilor si,desigur,practica lui de lucru!Aici se intervine pe afara cu ajutorul funiilor,sau altui dispozitiv de ridicat.

DESPRE NOI

Doriți să instalați ferestre din plastic într-o casă sau un apartament? Are biroul dvs. nevoie de structuri de fațadă?

Oferim sisteme de profile SALAMANDER, KMG, PROFILINK, KURTOGLU, SARAY.

Cum să ne găsiți

Adresa: mun. Bălți, str. Stefan Neaga, 17

Tel.: + 373 (794) 4-78-83

Tel./Fax: + 373 (231) 4-00-37

E-mail: info@geam.md

Website: https://geam.md

Serviciile noastre

Abonați-vă la newsletter

Buletin informativ fără SPAM!
© 2018

Search