Adresa

str.Ștefan Neaga, 17

 

Telefon

+ 373 (794) 4-78-83

 

olegeam@mail.ru
olegbotnaru445@gmail.com

 

Vitrinele din sticlă au avantaje incontestabile. Deci, în primul rând, sticla oferă o vizibilitate excelentă a produsului și posibilitatea studierii sale detaliate, asigurând totodată siguranța acestuia. Vitrine din sticlă călită - triplex, au o rezistență foarte mare. Această sticlă este de câteva ori mai puternică decât de obicei și oferă o bună protecție împotriva deteriorării mecanice, este suficient de rezistentă la sarcini de șoc și, dacă este deteriorată, nu zboară în fragmente ascuțite mici. care poate provoca daune unei persoane și, prin analogie cu un teanc de mașini, se dezintegrează în fracțiuni relativ sigure.

În producția de rafturi din sticlă, se folosește doar sticlă foarte puternică care poate rezista la sarcini semnificative. O funcție la fel de importantă a vitrinei este de a asigura protecția mărfurilor de praf, murdărie și factori atmosferici externi.

Vitrinele, la cererea clientului, pot fi decorate cu desene sau acoperite cu un film colorant, precum și decorate folosind alte tehnologii - mat, gravură, imprimare foto și alte tipuri de decor. De asemenea, vitrinele pot fi echipate cu încuietori speciale care protejează mărfurile din vitrină de accesul neautorizat. Vitrinele din sticlă fac parte integrantă din orice magazin, atrag clienți și ajută vânzătorii. Pentru a crea un efect suplimentar, puteți aplica iluminare artificială.

Please publish modules in offcanvas position.