Adresa

str.Ștefan Neaga, 17

 

Telefon

+ 373 (794) 4-78-83

 

olegeam@mail.ru
olegbotnaru445@gmail.com

 

Soluțiile artistice pentru camere de azi sunt atât de diverse încât este chiar dificil să le clasificăm. Dar cu multe secole în urmă și astăzi, vitraliile de pe geamuri sunt o soluție clasică excelentă pentru un interior estetic. Oferind o amploare nelimitată imaginației designerului și creând o gamă de tonuri moi, non-sfidătoare în designul camerei, vitraliile artistice din sticlă creează chiar atmosfera de solemnitate și misticism în afara timpului și a spațiului, care lipsește întotdeauna pentru adevărate estete.

Cei mai mulți dintre noi asociază vitraliile cu semi-întunericul moale și cântările gregoriene ale catedralelor gotice, un atribut indispensabil al căruia sunt astăzi. În Evul Mediu, acestea erau realizate conform tehnicii clasice, folosind constricții de plumb. Dar vremurile se schimbă, iar tehnologia se schimbă odată cu ele. De-a lungul istoriei sale, arta vitraliilor a evoluat alături de arhitectură și design interior. Astăzi, clasicii sunt producția de vitralii (vitralii artistice brazate) și folosind tehnica de fuzionare, care utilizează sinterizarea sticlei la temperaturi ridicate.

Toate vitraliile au absolut orice dimensiune și complexitate de design. Designul lor este limitat doar de imaginație - a ta sau a artistului. Dacă vi se pare dificil să alegeți sau să veniți cu o opțiune adecvată pentru fereastră, expertul nostru vă va sfătui și vă va ajuta să alegeți soluția potrivită pentru camera dvs. Vitraliile se potrivesc perfect în aproape orice interior, completându-l și decorându-l.

Trebuie remarcat faptul că popularitatea vitraliilor pe geamuri, desigur, s-a datorat în mare măsură imposibilității de a fabrica sticlă solidă de dimensiuni mari. Și în acele vremuri, vitralii făceau și rame de ferestre dintr-un set de ochelari mici. Drept urmare, această tehnologie a devenit o adevărată artă. Dar vitraliile cu un cadru din orice material, până la lemn și aluminiu, pot decora camera. Și suntem gata să realizăm orice astfel de decizie de proiectare pentru dvs.

Vă oferim producția de vitralii brazate din sticlă. O noutate pe piața produselor pentru ferestre este instalarea unei vitralii într-o fereastră din PVC. Dacă sunteți interesat de această soluție de design nouă și îndrăzneață, atunci suntem gata să vă îndeplinim comanda făcând o fereastră vitrată într-o fereastră cu geam dublu. Nu folosim șabloane și clișee - desenul nu se repetă niciodată și fiecare dintre lucrările noastre este unică, deoarece artistul creează o singură dată și numai pentru sediul dvs.

Please publish modules in offcanvas position.