Adresa

str.Ștefan Neaga, 17

 

Telefon

+ 373 (794) 4-78-83

 

olegeam@mail.ru
olegbotnaru445@gmail.com

 

Rulourile (cunoscute și sub numele de rulouri sau rulouri de siguranță) sunt un înlocuitor demn pentru grilele metalice tradiționale. Acesta este un mijloc modern și fiabil de a proteja spațiile de penetrare, de ochii curioși, de a proteja de vânt, zgomot, praf și lumină. Spre deosebire de obloanele convenționale, acestea pot fi îndepărtate într-o cavitate specială (cutie); rularea face rulourile mai convenabile și mai versatile în utilizare. Spre deosebire de grilele în stare ridicată (înfășurată), deschiderea ferestrei nu este obstrucționată de nimic. Ele sunt instalate în mod tradițional pe ferestre, uși, diverse deschideri, secțiuni, vitrine. Designul lor este foarte simplu și ocupă puțin spațiu. Aceasta este o foaie de profil care se deplasează de-a lungul ghidajelor și este înfășurată pe un arbore ascuns în cutie.

Roletele îndeplinesc mai multe funcții utile simultan:

- protectie antiefractie;
- barieră pentru zgomot și praf;
- protecție împotriva luminii și a soarelui;
- funcția estetică.
În plus, s-a adăugat încă unul: protecția împotriva căldurii. Jaluzelele moderne sau jaluzelele metalice, așa cum se mai numesc și ele, sunt realizate din metal, nu au aproape niciun gol, iar cavitățile lamelelor pot fi umplute cu izolație eficientă, ceea ce vă permite să economisiți căldură.

Culorile de bază sunt alb, bej, gri, maro. Sunt montate în deschideri în orice etapă a construcției și după finalizarea acesteia.

Please publish modules in offcanvas position.