Adresa

str.Ștefan Neaga, 17

 

Telefon

+ 373 (794) 4-78-83

 

olegeam@mail.ru
olegbotnaru445@gmail.com

 

Plasele de țânțari sunt o soluție optimă și eficientă pentru protejarea unui apartament sau casă de insecte, praf, resturi stradale, scame și funingine. Plasele moderne de țânțari sunt o cârpă din polimer, spartă în celule mici, cu un pas de 1 mm.

Plasele de țânțari sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate și sunt complet sigure pentru oameni și mediu. Instalarea nu necesită mult timp, iar varietatea dimensiunilor ochiurilor și a elementelor de fixare speciale vă permite să instalați protecția în aproape orice profil de cadru.

Dacă sunt utilizate corect, plasele de țânțari vă pot servi mulți ani:

- Nu este nevoie de detergenți speciali pentru curățarea plasei de țânțari; este suficient să o ștergeți cu un burete moale sau o cârpă înmuiată în apă cu săpun. Nu este permisă utilizarea periilor dure.

- Nu îndepărtați plasele de țânțari în îngheț sever, aveți grijă de aceasta înainte de a începe înghețul. Respectând aceste reguli simple, veți prelungi semnificativ durata de viață a plaselor de protecție.
Există mai multe tipuri de plase de țânțari:

Plase de țânțari glisante - instalat pe loggii și balcoane. Folosit pentru structuri cu ferestre din aluminiu. Mișcarea se efectuează de-a lungul ghidajelor pe toată lungimea cadrelor. Plasa de țânțari se potrivește perfect la canat și închide toate fisurile din jurul perimetrului.

Plase de țânțari rulate — poate fi instalat pe uși și ferestre, ușor de instalat și demontat. Sistemul de obloane vă permite să pliați și să derulați o astfel de plasă cu o singură mișcare a mâinii. Etanșarea periei protejează fiabil împotriva pătrunderii murdăriei și a prafului. În plus, nu trebuie să scoateți plasa de țânțari pentru iarnă.

Încadrați plasele de țânțari — ușurința instalării și versatilitatea sunt principalele avantaje ale acestei rețele. Instalarea se realizează în structuri din lemn, plastic și aluminiu. Fitingurile de înaltă calitate fixează în siguranță ochiurile de plasă pe ferestrele din plastic, ceea ce împiedică pătrunderea prafului și a insectelor.

Plase de țânțari la ușă — canatul pe care este trasă ochiul de protecție. Instalat pe balcoane și pe holurile caselor de țară, dimensiunea ușii nu este importantă. Construcția folosește un profil din aluminiu armat.

Please publish modules in offcanvas position.