Adresa

str.Ștefan Neaga, 17

 

Telefon

+ 373 (794) 4-78-83

 

olegeam@mail.ru
olegbotnaru445@gmail.com

 

Jaluzelele sunt un element decorativ excelent pentru ferestre. Din ce în ce mai mulți oameni preferă detalii interioare interesante, camera arată confortabilă, modernă și protejată. Cu ajutorul jaluzelelor, puteți schimba iluminarea din cameră, precum și acoperi peisajul din afara ferestrei cu o pânză densă. Bineînțeles, creatorii nu s-au oprit doar la aceste caracteristici. Există modele care conțin un strat special care reține căldura. Astfel, jaluzelele acționează și ca un izolator de căldură: vara se protejează de soare, iarna păstrează perfect căldura. Designerii au creat o varietate de culori și modele pentru a mulțumi clienții. Și acestea nu sunt întotdeauna ecrane monocromatice. Poate că este descrisă chiar și o pictură la care a lucrat un artist specializat. Puteți monta instanțe orizontale sau verticale. Dacă achiziționați această din urmă opțiune, atunci va apărea întrebarea: una sau două cercei. Există o mulțime de saloane care efectuează astfel de lucrări, deci decideți dacă instalați un tip clasic sau, printr-o companie de profesioniști, aduceți propriul dvs. proiect la viață. Fâșiile care alcătuiesc jaluzelele se numesc lamele. Se întâmplă ca aspectul să fie format din falduri pliate cu un acordeon. Sunt folosite diferite materiale: plastic, PAL, stuf, bambus, țesătură, metal. Să luăm în considerare unele dintre ele.

Jaluzele din stofă

Recent, tipurile de țesuturi au devenit foarte frecvente în diferite instituții: școli, bănci, spitale. Nu este o coincidență faptul că & ndash; aceasta este o opțiune bugetară. Este convenabil deoarece materialul este impermeabil și nu se estompează la soare. Dar, din păcate, există probleme cu spălarea.

Пластиковые жалюзи

Jaluzelele din plastic au o prioritate ridicată față de jaluzelele din țesătură. Nu se ridează, nu absorb murdăria și sunt ușor de întreținut. Dar costă aproape de două ori mai mult decât omologii lor din țesături. Dungile sunt transparente sau dense, iar forma lor se schimbă, de asemenea, & ndash; astăzi, puteți vedea zigzaguri și valuri la vânzare. Pare neobișnuit, mai ales într-o zi însorită, când în cameră există un joc de lumină și umbră.

Jaluzele din lemn

Lemn & ndash; cel mai scump tip de jaluzele, pentru că sunt implicate materiale naturale. Această opțiune este utilizată pentru ferestrele mici. Atunci când alegeți acest tip, trebuie să țineți cont de stilul de interior, clasic sau de țară care este cel mai potrivit. Aici puteți afla totul despre construcții și materiale de construcție.

Jaluzele metalice

Jaluzele metalice & ndash; mare atribut pentru stilul high-tech. Aluminiu este utilizat pentru fabricare. Dezavantajul este zgomotul pe care îl produc lamelele atunci când ating accidental. Prezența jaluzelelor în cameră vorbește deja de gustul proprietarului. Dar adăugarea de perdele și perdele cretate va conferi camerei o sofisticare deosebită și chic.

Lansete și jaluzele pentru cortină

Alegerea cornișelor & mdash; un pas foarte important în decorarea interioară a unui apartament. La urma urmei, ei îndeplinesc nu numai o funcție estetică, ci și una funcțională. Impresia întregului interior al camerei ca întreg depinde de tipul de cornișe. Lansetele pentru perdele sunt rotunde sau plate, precum și din diverse materiale. Atunci când alegeți cornișe, este necesar să luați în considerare stilul general de design al apartamentului. Cele mai populare sunt cornișele de tavan ascunse. Astfel de tije de perdea sunt realizate din profile argintii sau din aluminiu alb. Cornisa de tavan, cea mai des folosită ca bază pentru perdele. Perdelele și perdelele sunt atașate la cornișă cu ochiuri și inele.

Tije electrice pentru cortină

De asemenea, acum capătă impuls, cornișe electrice. Aceste cornișe pot fi controlate cu un buton, pe care îl puteți face în orice parte a camerei, iar această cornișă poate fi controlată și de pe telecomandă. În lumea modernă, există un număr mare de produse pentru proiectarea spațiilor rezidențiale. Prin urmare, atunci când alegeți sisteme de protecție solară, nu ar trebui să aveți probleme, principalul lucru este să abordați corect acest proces.

Please publish modules in offcanvas position.