Adresa

str.Ștefan Neaga, 17

 

Telefon

+ 373 (794) 4-78-83

 

olegeam@mail.ru
olegbotnaru445@gmail.com

 

Care sunt avantajele ușilor secționale automate?

Într-o serie de caracteristici tehnice și operaționale, ușile secționale automate sunt superioare celorlalte tipuri de uși. Un avantaj important al ușilor secționale automate este simplitatea și confortul în exploatare. Acest tip de poartă se dovedește a fi de preferat pentru instalarea în instalații industriale. Ușile secționale automate au o marjă suficientă de siguranță pentru a funcționa sistematic într-un mod de încărcare ridicată, presupunând o intensitate ridicată a ciclurilor de deschidere / închidere. Ușile de acest tip se caracterizează printr-o durată de viață crescută.
Robustețea structurii ușii și capacitatea de montare a ușilor de dimensiuni mari explică cererea acestora în regiunile cu sarcini de vânt crescute. Ușile secționale sunt deseori alese pentru instalare în garaje. Unul dintre cele mai importante avantaje ale ușilor secționale este eficiența lor, care se datorează în mare măsură simplității lor și costurilor reduse de întreținere și reparații. O ușă secțională fiabilă echivalează cu un sistem de securitate consolidat.

Ușile de acest tip au proprietăți excelente de izolare termică, economisesc spațiu utilizabil în interior și în exteriorul camerei, se disting prin etanșeitate excepțională și sunt capabile să mențină un microclimat confortabil în garaj sau depozit pe tot parcursul anului, protejând eficient de vânt, grindină, ploaie și zăpadă.

Ușile secționale universale de la Alutech instalate de companie sunt o garanție de calitate impecabilă, fiabilitate, eficiență energetică și cel mai înalt grad de confort atunci când sunt instalate în aproape orice tip de deschideri și spații.

Ușile secționale aeriene furnizate de companie pot avea multe modele diferite. Uși secționale automate drepte Alutech este un sistem impecabil depanat care demonstrează coordonarea perfectă a acționării și automatizării.

Poarta Alutech este o soluție de încredere la un preț accesibil.
Suntem o companie unde știu perfect ce este o poartă glisantă grozavă! O reputație impecabilă, experiență acumulată și profesionalism ridicat al angajaților companiei, îmbunătățirea continuă și implementarea tehnologiilor inovatoare, a materialelor, a structurilor și a automatizării de la principalii producători de porți automate - permite companiei astăzi să facă clienții săi cele mai atractive propuneri pentru instalarea porților glisante pe piața de capital.
Oferim servicii profesionale în domeniul implementării, proiectării, producției, serviceului și întreținerii în garanție și reparației porților glisante și a altor tipuri de porți de fabricație proprie, instalarea porților, repararea porților și întreținerea porților de la astfel de producători cunoscuți ca Alutech, Hormann etc.

Datorită cooperării strânse și productive cu cei mai mari producători de porți și automatizări, prețurile pentru porțile de orice tip din companie se compară favorabil cu prețurile de pe piața de capital.

De la depozit și la comandă, puteți cumpăra de la noi componente originale de înaltă calitate pentru porți glisante și porți de orice alt tip, puteți alege și cumpăra kituri de automatizare fiabile pentru porți glisante de la cei mai importanți producători de pe piață - preocupări Nice and Came etc. la cel mai atractiv preț.
Porțile batante automate sunt clasica, cea mai simplă și cea mai economică opțiune de intrare. Sunt perfecte atât pentru cabane și garaje private, cât și pentru zone industriale și publice, toate facilitățile în care intrarea și ieșirea sunt limitate și necesită control.

Porțile batante automate au un mecanism simplu, convenabil și ușor de operat. Poarta de intrare poate fi deschisă atât în ​​interior, cât și în exterior datorită balamalelor robuste ale lagărelor.

Dacă este necesar, porțile batante pot fi echipate cu balamale pentru un lacăt, un zăvor și orice alte mecanisme de blocare, precum și un ghișeu încorporat.
Automatizarea porților batante

Porțile batante sunt deosebit de convenabile în exploatare dacă sunt echipate cu Came, Nice sau alte automatizări. Dacă doriți, puteți comanda automatizarea porții batante de la compania noastră - suntem implicați, printre altele, în instalarea, configurarea, instalarea și repararea acesteia. Garantăm performanța echipamentelor Nice și Came chiar și în cele mai severe condiții climatice - modelele pe care le oferim au fost dezvoltate ținând seama de particularitățile condițiilor meteorologice noastre.

Roletele cu acționare automată sunt un mijloc ieftin și eficient de protejare a deschiderii unei uși sau a unui garaj. Astfel de porți cu acționare automată sunt utilizate în principal în condiții de lipsă de spațiu liber, iar acționarea automată le permite să funcționeze mult timp fără întreruperi. Compania Rollins, specializată în fabricarea și vânzarea de dispozitive cu diferite tipuri de acționări, oferă obloane rulante cu acționare automată de la cei mai importanți producători mondiali - acestea sunt uși cu acționare automată Alutech și uși cu acționare automată Hormann, precum și ca obloane rulante cu o acționare automată de producție proprie ...

Specialiștii noștri, care sunt bine versați în funcționarea unei acționări automate, vă vor ajuta la alegerea ușilor cu acționare automată, precum și la efectuarea instalării și reparării rulourilor cu acționare automată.

Instalarea și repararea porților rulante

Dacă sunteți destul de norocoși să cumpărați o ușă rulantă cu acționare automată, atunci cu siguranță va trebui să instalați o ușă cu acționare automată. Desigur, puteți instala singur o ușă cu unitate automată, dar dacă nu aveți abilitățile și experiența necesare, este mai bine să contactați specialiștii Rolins pentru ajutor. Vă vom instala ruloul rulant nou cu o acționare automată în cel mai scurt timp posibil, luând în considerare toate caracteristicile unei anumite uși, vom oferi recomandări pentru întreținerea și repararea ușilor cu o acționare automată, dacă doriți, putem deservi obturatorul automat în mod permanent.

Uneori, obloanele rulante acționate automat se rup. Din păcate, nimic nu durează veșnic sub Lună, dar orice mecanisme, inclusiv acționările, eșuează periodic. Ce trebuie făcut dacă este detectată o defecțiune în unitatea de sistem? Principalul lucru nu este să disperăm. Trebuie doar să ne sunați, să ne spuneți despre problemele dvs. cu unitatea sau alt mecanism, iar repararea ruloului automat va dura literalmente câteva ore. Indiferent de severitatea defecțiunii, indiferent dacă este vorba de unitatea în sine sau de un mic detaliu, meșterii noștri experimentați pot face față cu ușurință oricăror probleme.

Cum sunt aranjate porțile rulante

În principiu, obloanele rulante cu acționare automată sunt similare cu obloanele rulante cu acționare automată, doar astfel de uși sunt realizate din profile mai rezistente și mai largi. Perdeaua unei uși de garaj rulante cu acționare automată este formată din lamele asemănătoare cu o ușă secțională cu acționare automată și este înfășurată pe un tambur special protejat de o cutie armată cu ajutorul acționării. O caracteristică distinctivă a obloanelor automate este capacitatea de a monta aceste obloane automate în interior, exterior și chiar într-o deschidere. Foaia ușii cu acționare automată se deplasează strict vertical, ceea ce permite utilizarea întregii zone a camerei. Vă recomandăm să utilizați ușile rulante cu acționare automată în timpul fazei de construcție, pentru a putea integra rama ușii cu o acționare automată direct în perete, în caz contrar ușa cu acționare automată va trebui plasată în interior sau în exterior camera.

O caracteristică remarcabilă a oblonului rulant cu acționare automată este capacitatea de a plasa aceste uși chiar cu o acționare automată în deschideri mari. Compania poate instala obloane rulante cu o acționare automată de până la 8 m înălțime și până la 12 m lățime. Astfel de deschideri sunt tipice pentru depozite, ateliere și alte instalații industriale. Jaluzelele rulante cu acționare automată pot fi realizate din diferite profile, vopsite în diferite culori: gama de culori a ușilor cu acționare automată este prezentată în tabelul RAL și au geamuri încorporate.

Uși de garaj garanție de siguranță și confort

Uși automate de garaj & ndash; visul și realitatea automobilistului modern. Un vis este pentru cei care nu au reușit încă să instaleze noi porți automate, dar realitatea este; pentru cei care astăzi deja în fiecare zi simt numeroasele avantaje fundamentale ale unor astfel de porți. Transformarea unui vis în realitate și instalarea porților moderne de înaltă calitate cu echipamente automate la un preț accesibil nu mai este astăzi o problemă, mai ales în condițiile și la prețul oferit de compania noastră.

Astăzi compania noastră este pregătită să vă ofere nu doar vânzarea de porți, vă oferim:

  • Servicii profesionale de porți, instalare de porți și reparații de porți de orice tip și design;
  • Abordare individuală la alegerea tipului de poartă, consultări cu privire la orice problemă legată de prețuri, pentru una sau alta poartă, caracteristicile tehnice ale porții etc .;
  • O gamă largă de uși de garaj de toate tipurile existente pentru orice deschidere;
  • Calitate și fiabilitate constantă a automatizării pentru tipul de ușă de garaj dorit;
  • Capacitatea de a automatiza pe deplin orice tip de poartă oferită de companie;

Garanții fiabile atât pentru poarta în sine, cât și pentru toate tipurile de lucrări efectuate și servicii furnizate.

Porți automate & ndash; o mare șansă de a-ți transforma visul în realitate!

Please publish modules in offcanvas position.