Adresa

str.Ștefan Neaga, 17

 

Telefon

+ 373 (794) 4-78-83

 

olegeam@mail.ru
olegbotnaru445@gmail.com

 

Ușile de intrare, cum ar fi ferestrele, sunt proiectate pentru a vă proteja casa de curenți și îngheț, pentru ao face confortabilă, confortabilă și, cel mai important, EFICIENT ENERGETIC.

Ușile de balcon, de regulă, sunt conectate cu cea de lângă fereastră într-o singură structură, care se numește „bloc de balcon”. În plus față de execuția clasică a ușii balconului cu umplerea până la nivelul ferestrei cu un panou sandwich, oferim uși de balcon complet umplute cu sticlă, ceea ce mărește iluminarea camerei și o extinde vizual.
De asemenea, în ultimii ani, o „fereastră franceză” a devenit o soluție foarte populară pentru geamul ușii unei logii sau a unui balcon. În acest caz, se produce o ușă de balcon din două etaje, din podea până în tavan, cu geam solid. Când instalați o astfel de ușă de balcon în case înalte sau la țară, veți obține nu numai o sursă suplimentară de lumină naturală, ci și vederi frumoase ale împrejurimilor și chiar o cameră mică va oferi iluzia plutirii libere.
Ușile de balcon, de regulă, sunt asociate cu o fereastră vecină într-o singură structură, numită „bloc de balcon”. În plus față de versiunea clasică a ușii de balcon cu panou sandwich care se umple până la nivelul ferestrei, oferim uși de balcon complet umplute cu sticlă, ceea ce crește iluminarea camerei și o extinde vizual.

De asemenea, în ultimii ani, o „fereastră franceză” a devenit o soluție foarte populară pentru geamul ușii unei logii sau a unui balcon. În acest caz, se produce o ușă de balcon din podea până în tavan cu două foițe, cu geamuri solide. Când instalați o astfel de ușă de balcon în case înalte sau la țară, veți obține nu numai o sursă suplimentară de lumină naturală, ci și vederi frumoase ale împrejurimilor și chiar o cameră mică va oferi iluzia plutirii libere.
Ușile de balcon, de regulă, sunt conectate cu cea de lângă fereastră într-o singură structură, care se numește „bloc de balcon”. În plus față de versiunea clasică a ușii de balcon cu panou sandwich care se umple până la nivelul ferestrei, oferim uși de balcon complet umplute cu sticlă, ceea ce crește iluminarea camerei și o extinde vizual.

De asemenea, în ultimii ani, o „fereastră franceză” a devenit o soluție foarte populară pentru geamul unei uși către o logie sau balcon. În acest caz, se produce o ușă de balcon din podea până în tavan cu două foițe, cu geamuri solide. Când instalați o astfel de ușă de balcon în case înalte sau la țară, veți obține nu numai o sursă suplimentară de lumină naturală, ci și vederi frumoase ale împrejurimilor și chiar o cameră mică va oferi iluzia plutirii libere.

Please publish modules in offcanvas position.