Adresa

str.Ștefan Neaga, 17

 

Telefon

+ 373 (794) 4-78-83

 

olegeam@mail.ru
olegbotnaru445@gmail.com

 

Sisteme de fațadă din aluminiu pentru ferestre

Fațadele din sticlă sunt deosebit de populare astăzi: datorită aspectului lor elegant și minimalismului, acestea au devenit o parte integrantă a arhitecturii unui oraș modern. Materialul pentru astfel de structuri este sticla rezistentă la impact și un profil din aluminiu de-a lungul perimetrului.

Fațadele din sticlă sunt de obicei instalate pe partea laterală a clădirii care va servi drept intrare, dar pot fi instalate și pe întregul perimetru. În funcție de dorințele clientului, se poate aplica un desen (de exemplu, un logo) pe suprafața sticlei sau se pot instala geamuri termopan cu sticlă colorată. Ușa de intrare a structurii poate fi pendulă, culisantă sau rotativă.

Tipuri de fațade din sticlă

Prima etapă a producției este măsurarea: specialiștii companiei iau dimensiunile exacte în funcție de care vor fi fabricate structurile translucide. Mai mult, în funcție de tipul de construcție, continuăm cu fabricarea acestuia. Facilitățile de producție ale companiei permit producerea de fațade de cinci tipuri:

- Sistemele post-traversă sunt considerate cele mai frecvente: producția de fațade translucide cu profile verticale și orizontale (stâlpi și bare transversale) vă permite să conferiți clădirii un aspect elegant, precum și să asigurați o transmisie maximă a luminii.

- Fațadele structurale se disting prin integritatea vizuală, care se realizează prin lipirea unităților de sticlă adiacente cu o bandă de silicon. În ciuda absenței profilelor portante externe, aceste sisteme de fațadă a ferestrelor îndeplinesc toate criteriile de calitate și durabilitate.

- Fațadele translucide păianjen sunt fabricate folosind tehnologia fără rame. Sistemul de auto-susținere este fixat din interior folosind un păianjen & ndash; paranteză specială. Datorită tehnologiei, suprafața frontală a fațadei arată uniformă, netedă și fără greutate.

- Fațadele cortinei constau din profile metalice, de care este atașată sticla orientată, și pereții înșiși. Rămâne un spațiu de aer între sticlă și perete, care servește pentru ventilație și izolare termică a spațiilor. Sistemele moderne de fațadă de acest tip pot fi nu numai cu placări de sticlă, ci și cu alte materiale: cărămizi de față, panouri de aluminiu, siding metalic etc.

- Element de fațadă & ndash; Acesta este un sistem de fațadă, care este o structură solidă, cu ferestre încorporate cu geam termopan. Sistemele de fațadă din aluminiu de acest tip sunt fabricate în producție și livrate la locul de instalare gata făcute, ceea ce vă permite să economisiți timp și să efectuați lucrări în cel mai scurt timp posibil.

Compania produce și instalează sisteme de fațadă, al căror cost este acceptabil pentru mulți clienți și se justifică prin calitate și durabilitate ridicate. Când comandați fațade translucide de la noi, alegeți garanții sută la sută.

Please publish modules in offcanvas position.